Segítség

Hogyan szinkronizálják a raktárakat?

A párosítás alapja a termékkód vagy variáns kód.

Több raktáram van az e-shopban, számít-e erre az önök szinkronizálása?

Igen. Szinkronizálásunk révén lehetőség nyílik több raktár szinkronizálására az összes üzletben.

Mikor vonja le a raktárból, ha
eladok vagy levonok valamit az e-shopból?

A szinkronizálás másodpercek alatt működik.

Több raktár miatt megvettem a Pohoda könyvelő szoftvert. Nem használom másra, helyettesít-e az önök kiegészítője a Pohoda szoftverét?

Ha csak a raktár szinkronizálásához használja a Pohodát, akkor igen. Azonban nem vagyunk könyvelési szoftver, és csak raktárakkal foglalkozunk.

Vállalkozási engedéllyel rendelkezem, ahol használhatom a termékek automatikus importálását. Miért használjam a RAKTÁR 2.0 alkalmazást?

Az automatikus importálást csak egy irányban kapcsolhatja össze. Például .hu → .sk, de visszamenőlegesen nem. Ezenkívül ez az egyirányú szinkronizálás csak óránkénti időközönként megy végbe, ami elég pontatlan.

Importálok árut és készletet a szállítótól, használható-e a kiegészítőjük ebben az esetben is?

Igen, ez is lehetséges. Csak csatlakoztassa az adagolót a szállítótól csak az alapértelmezett e-shopban. Javasoljuk, hogy töltsön fel új elemeket egy rejtett mappába, hogy tudja, milyen elemekkel rendelkezik.
Az export részben létrehoz egy teljes xml-exportot egy szűrővel a rejtett mappából származó termékekhez. Más üzletekben automatikus importálással egy rejtett mappába is letöltheti az új termékeket.

Éles / más szerver váltásakor nem lehet hozzáadni az e-shopot a szinkronizáláshoz, mi van ezzel?

24 óránként egyszer ellenőrizzük a szerver változását. Tehát adja hozzá az áruházakat az eredeti szerver alatti szinkronizáláshoz, másnap megváltozik. Magát a szinkronizálást ez nem érinti.

Szeretnék egy másik üzletet hozzáadni a folyamatban lévő szinkronizáláshoz. Hogyan kell csinálni?

Az új boltot ugyanúgy hozzáadhatja, mint a többit az Új e-shop párosítása szekcióban. Ezután nyissa meg a Dashboard részleget és törölje az aktuális szinkronizálást (a futó szinkronizáláshoz nem lehet új e-shopot hozzáadni). Utána már csak egy új szinkronizálást állít be az összes üzlet között, beleértve az újat is.